Hoofdprijs Endless Summer

Tuincentrum De Schouw ontvangt winnaar landelijke actie

Prijs met Endless Summer hortensia

De exclusieve tuinhortensia ‘Endless Summer’ voert ook dit jaar een landelijke consumentgerichte promotiecampagne. Onderdeel daarvan zijn consumentenacties met Patton en Pokon. Bij Tuincentrum De Schouw in Houten werd deze week een van de hoofdprijzen uitgereikt: een Patton buitenkeuken.

Uit de verkoop van vele tienduizenden hortensia’s schreven enkele duizenden deelnemers zich in met hun unieke wincode. Uit alle inzendingen zijn Tonny en Iris van der Mars - moeder en dochter - een van de winnaars van een hoofdprijs: een Patton buitenkeuken. Beide dames werden bij Tuincentrum De Schouw extra verrast met een bloemetje en een glaasje champagne

Tonny en Iris van der Mars kochten de Endless Summer hortensia na een tip van een zakelijke relatie dat de ‘hortensia in blauwe pot’ eenvoudig te snoeien is. Inderdaad, Endless Summer is op elke tak te snoeien (ook op eenjarig hout) met behoud van de unieke eigenschappen: bloei op elke tak gedurende de gehele zomer, elk jaar opnieuw. Het advies van een tuincentrum medewerker gaf vervolgens de doorslag tot de aankoop. “We gaan de BBQ nog deze week in gebruik nemen tijdens het examenfeest van mijn dochter Iris. Ze heeft namelijk haar diploma behaald”, vertelt een gelukkige Tonny van der Mars. Onder de duizenden deelnemers is ook elke dag een Pokon (hortensia) voedingspakket verloot.